Står du og mangler det rette mandskab til din opgave? Find mandskabsudlejning til en fair pris hos CN​ STEEL ApS. Vores smedeværksted er beliggende ved Vejle, men vores medarbejdere kører gerne ud til kunder i Kolding, Horsens, Herning, Odense, Aarhus og omegn. Vi tilbyder blandt andet hjælp til Svejsearbejde, Teknisk installation og service, stålkonstruktioner og meget mere.

Indimellem kan der være behov for flere smede, montører mv. Derfor tilbyder vi mandskabsudlejning til dig, der har brug for en flok erfarne smede eller teknikere som kan hjælpe med alt inden for smedearbejde og teknisk service.

Når du lejer arbejdskraft, er du sikker på, at du kommer hurtigere i mål med projektet. Vi hjælper både private og erhvervskunder med alle smedeopgaver uanset omfang. Vores mange år i branchen har givet os de rette kompetencer til at levere høj kvalitet uanset opgave.

Vi tilbyder:

  • Leje af arbejdsmænd og montører.
  • Leje af faglærte smede.
  • Leje af maskinmestre og projektledere.

Mandskabsudlejning – få hjælp af dygtige folk

Vi er klar til at hjælpe, hvis du står med et projekt, som kræver flere folk. Vi garanterer, at vi lynhurtigt kan stable et mandskab på benene, og vi giver dig et uforpligtende tilbud alt efter behov.

Vores udlejning af arbejdskraft kan for de fleste være en stor lettelse, hvis de står med en kort deadline eller har et behov for, at projektet skrider hurtigt frem. Vi har med tiden været med på mange projekter herunder montering af stålterrasser med glasværn til private, teknisk service og montage til industrien samt svejsearbejde i marken og på værkstedet, og rigtig meget mere. Vi  hjælper gerne dig med at realisere dine projekter.

Mangler du flere informationer?

Hvis du har yderligere spørgsmål til vores mandskabsudlejning, priser, materialer eller andet, så hører vi meget gerne fra dig. Lige så snart vi hører fra dig, står vi klar til at give dig et uforpligtende og skræddersyet tilbud, som du efterfølgende kan takke ja eller nej til.

Ring på telefon +45 2612 0485 el. +45 5365 3393 eller skriv en e-mail til info@cn-steel.dk for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig.

Ring og få et godt tilbud

Fortæl mig om din opgave, så giver jeg et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

... eller udfyld formularen​

– så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 1-3 hverdage.

Specialiserede løsninger

Vi tilbyder specialkonstruktioner efter dine ønsker og anvisninger

For os er det vigtigt at kunne imødekomme vores kunders ønsker til moderne stålkonstruktioner i vores smedeværksted. Derfor laver vi som sagt også specialkonstruktioner alt afhængig af dine behov og ønsker. Vi er din kvalitetsbevidste samarbejdspartner inden for sortstål og rustfaststål.

CN STEEL ApS

Bredalvej 61B, 8722 Hedensted​

Klik her for rutevejledning

CVR-nummer​: 42675989

phone_footer  +45 2612 0485 og +45 5365 3393

mail_footer  info@cn-steel.dk

Kontakt

Åbningstider:
Mandag – fredag: 08.00 – 16.00

Der​ tages forbehold for eventuelle ændringer.

Telefontider​:

Mandag – fredag: 07.00 – 16.30

Henvendelser uden for åbningstider bedes sendes til info@cn-steel.dk.

© 2022 CN STEEL ApS. Alle rettigheder forbeholdes. Følg os på Facebook.