En fleksibel partner til Installation, Flyt & De-montage

Hos CN STEEL ApS er du i trygge hænder når du hyrer os til dit projekt. Vi har stor erfaring med installation af nye anlæg, og har med vores faglige kompetencer mulighed for at tage hele processen eller bare arbejde som en fleksibel partner. Vi har erfaring med installation af anlæg i både i ind- og udland, og er ikke tilbageholdende med at finde en løsning som passer til jer.

Løbende samarbejd partner til jeres installationer

Vi tilbyder løsninger hvor vi kan indgå i jeres egne teams efter jeres behov. Det kan være svært at tilpasse sine ressourcer 100%, derfor tilbyder vi montage samarbejde hvor vores kompetente medarbejdere og store netværk af freelance folk kan assistere jer med on-site installation. Vi koordinere tæt med jer og sikre en strømlinet proces efter jeres behov. Ønsker i at outsource denne proces fuldt ud står vi også klar til at komme med et bud.

Skal i have flyttet rundt eller have nyt ind?

Cn stålindustri påtager sig gerne opgaven med omrokering af maskiner og andet produktions materiel. Vores dygtige projektledere udretter en plan for arbejdet og koordinerer løbende med jer. Vi ønsker at holde en flad struktur i samarbejdet for at opnå en fleksibel løsning som kan imødekomme uforudsete udfordringer på bedste vis.

Få mere information jeres muligheder

Kontakt os allerede i dag, hvis du vil høre mere om vores ydelser. Vi tager gerne en snak om dine ønsker og behov, hvor vi samtidig kan fortælle mere om, hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt. Herefter kan vi udarbejde et forpligtende tilbud på dit projekt. Du kan ringe til os på +45 53653393 eller skrive på info@cn-steel.dk. Du kan også benytte dig af vores kontaktformular. Vi ser frem til at udføre din opgave.

Ring og få et godt tilbud

Fortæl mig om din opgave, så giver jeg et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

... eller udfyld formularen​

– så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 1-3 hverdage.

Specialiserede løsninger

Vi tilbyder specialkonstruktioner efter dine ønsker og anvisninger

For os er det vigtigt at kunne imødekomme vores kunders ønsker til moderne stålkonstruktioner i vores smedeværksted. Derfor laver vi som sagt også specialkonstruktioner alt afhængig af dine behov og ønsker. Vi er din kvalitetsbevidste samarbejdspartner inden for sortstål og rustfaststål.

CN STEEL ApS

Bredalvej 61B, 8722 Hedensted​

Klik her for rutevejledning

CVR-nummer​: 42675989

phone_footer  +45 2612 0485 og +45 5365 3393

mail_footer  info@cn-steel.dk

Kontakt

Åbningstider:
Mandag – fredag: 08.00 – 16.00

Der​ tages forbehold for eventuelle ændringer.

Telefontider​:

Mandag – fredag: 07.00 – 16.30

Henvendelser uden for åbningstider bedes sendes til info@cn-steel.dk.

© 2022 CN STEEL ApS. Alle rettigheder forbeholdes. Følg os på Facebook.