Reparation og vedligehold - Kompetent partner til teknik og mekanik

​CN STEEL ApS er en kompetent samarbejdspartner til at vedligeholde dine maskiner og anlæg. Vi har mange års erfaring med reparation og vedligehold, og vores dygtige medarbejdere kan blive en stærk og kompetent ressource, som i kan drage nytte af.


Vi kan tilbyde løsninger indenfor smede og maskinmesterfaget, og dermed tilbyde en lang række af kompetencer og faglig indsigt i teknik og mekanik.


Vi er klar til at hjælpe med at udføre og planlægge forbyggende samt akut vedligehold på jeres anlæg. Dette kan enten ske som planlagt vedligehold eller igennem en samarbejd aftale hvor vi tilkaldes efter behov og fastlagte rammer.

Få mere information jeres muligheder

Kontakt os allerede i dag, hvis du vil høre mere om vores ydelser inden for Reparation og vedligehold. Vi tager gerne en snak om dine ønsker og behov, hvor vi samtidig kan fortælle mere om, hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt. Herefter kan vi udarbejde et forpligtende tilbud på en fast aftale for servicetekniker tilkald. Du kan ringe til os på +45 53653393 eller skrive info@cn-steel.dk. Du kan også benytte dig af vores kontaktformular. Vi ser frem til at udføre din opgave.

Ring og få et godt tilbud

Fortæl mig om din opgave, så giver jeg et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

... eller udfyld formularen​

– så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 1-3 hverdage.

Specialiserede løsninger

Vi tilbyder specialkonstruktioner efter dine ønsker og anvisninger

For os er det vigtigt at kunne imødekomme vores kunders ønsker til moderne stålkonstruktioner i vores smedeværksted. Derfor laver vi som sagt også specialkonstruktioner alt afhængig af dine behov og ønsker. Vi er din kvalitetsbevidste samarbejdspartner inden for sortstål og rustfaststål.

CN STEEL ApS

Bredalvej 61B, 8722 Hedensted​

Klik her for rutevejledning

CVR-nummer​: 42675989

phone_footer  +45 2612 0485 og +45 5365 3393

mail_footer  info@cn-steel.dk

Kontakt

Åbningstider:
Mandag – fredag: 08.00 – 16.00

Der​ tages forbehold for eventuelle ændringer.

Telefontider​:

Mandag – fredag: 07.00 – 16.30

Henvendelser uden for åbningstider bedes sendes til info@cn-steel.dk.

© 2022 CN STEEL ApS. Alle rettigheder forbeholdes. Følg os på Facebook.