Vores smede udfører effektivt montagearbejde i høj kvalitet

Leder du efter et smedeværksted, som er specialiseret i montage of stål, mekanik og teknik? Så behøver du ikke at lede videre. Hos CN STEEL ApS er vi eksperter i både montage- og nedtagningsarbejde. Vi løser smedeopgaver for både privat- og erhvervskunder i blandt andet Vejle, Horsens, Kolding, Aarhus og Odense samt mange andre områder.

Vi har mange års erfaring med både jern- og stålkonstruktioner, og vores medarbejdere har de rette kompetencer til at levere høj kvalitet i montagearbejdet – uanset om det gælder simple eller avancerede opgaver.

Montage af alt fra byggematerialer til inventar

Vi er højt specialiserede inden for montage og nedtagning, og vi udfører mange forskelligartede opgaver. Derudover har vi mange års erfaring med service, reparation og montering af inventar såsom reolsystemer, produktionsanlæg og stålkonstruktioner mv. Vi sætter altid en ære i at vores arbejde både æstetisk og håndværksmæssigt er i top.

Vi tilbyder montage inden for:

  • Industrien ​
  • Byggeri
  • ​Landbrug
  • ​Detailhandel
  • ​Lagerfaciliteter
  • ​Og meget mere

Få mere information om vores montage ydelser

​Kontakt os allerede i dag, hvis du vil høre mere om vores ydelser inden for montage. Vi tager gerne en snak om dine ønsker og behov, hvor vi samtidig kan fortælle mere om, hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt. Herefter kan vi udarbejde et forpligtende tilbud for den ønskede montage. Du kan ringe til os på +452612 0485 eller skrive på info@cn-steel.dk. Du kan også benytte dig af vores kontaktformular. Vi ser frem til at udføre din opgave.

Ring og få et godt tilbud

Fortæl mig om din opgave, så giver jeg et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

... eller udfyld formularen​

– så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 1-3 hverdage.

Specialiserede løsninger

Vi tilbyder specialkonstruktioner efter dine ønsker og anvisninger

For os er det vigtigt at kunne imødekomme vores kunders ønsker til moderne stålkonstruktioner i vores smedeværksted. Derfor laver vi som sagt også specialkonstruktioner alt afhængig af dine behov og ønsker. Vi er din kvalitetsbevidste samarbejdspartner inden for sortstål og rustfaststål.

CN STEEL ApS

Bredalvej 61B, 8722 Hedensted​

Klik her for rutevejledning

CVR-nummer​: 42675989

phone_footer  +45 2612 0485 og +45 5365 3393

mail_footer  info@cn-steel.dk

Kontakt

Åbningstider:
Mandag – fredag: 08.00 – 16.00

Der​ tages forbehold for eventuelle ændringer.

Telefontider​:

Mandag – fredag: 07.00 – 16.30

Henvendelser uden for åbningstider bedes sendes til info@cn-steel.dk.

© 2022 CN STEEL ApS. Alle rettigheder forbeholdes. Følg os på Facebook.