Vi udfører hydraulikservice i høj kvalitet

Har du brug for en god servicepartner? Vi står klar til at hjælpe dig. Hos CN STEEL ApS udfører vi næsten alle former for reparation og service af hydraulik. Vi servicerer kunder i blandt andet Vejle, Kolding og Horsens, men også flere steder i Jylland og på Fyn, herunder i Odense.

Vi har mange års erfaring fra branchen, og vores medarbejdere har store kompetencer inden for faget. Du kan dermed altid forvente hydraulikarbejde i høj kvalitet. Vores hydraulikværksted kan presse op til 1 ¼” hydraulikslanger. Desuden kan vi foretage udekørende service med hydraulikslangepres.

Undgå de dyre og irriterende nedbrud

Vi beskæftiger os med en bred række services til industrien, herunder hydraulikarbejde. Du kan vælge hydraulikservice i en fast aftale, men du kan også ringe til os efter behov. Det samme gør sig gældende, hvis enkelte komponenter skal til reparation.

Skulle du stå med en akut situation med defekte slanger, kan du altid ringe, så kommer vi ud til dig med slangepresser og får dit anlæg i gang igen hurtigst muligt.

Vi anbefaler, at du kontakter os med det samme, hvis du oplever problemer med hydraulikken. Desuden anbefaler vi også, at du får foretaget løbende service. Dermed kan du undgå de dyre og irriterende nedbrud, hvor du måske bliver forhindret i at servicere dine kunder.

Kontakt os for at høre mere om hydraulikservice

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for akut hjælp, eller hvis du ønsker en snak om dine muligheder i forhold til dine ønsker og behov. Vi kommer gerne med råd og vejledning, hvis du har brug for det.

Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud på hydraulikservice eller give et overslag på en reparation. Kontakt os allerede i dag på +45 5365 3393 eller på info@cn-steel.dk.

Ring og få et godt tilbud

Fortæl mig om din opgave, så giver jeg et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

... eller udfyld formularen​

– så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 1-3 hverdage.

Specialiserede løsninger

Vi tilbyder specialkonstruktioner efter dine ønsker og anvisninger

For os er det vigtigt at kunne imødekomme vores kunders ønsker til moderne stålkonstruktioner i vores smedeværksted. Derfor laver vi som sagt også specialkonstruktioner alt afhængig af dine behov og ønsker. Vi er din kvalitetsbevidste samarbejdspartner inden for sortstål og rustfaststål.

CN STEEL ApS

Bredalvej 61B, 8722 Hedensted​

Klik her for rutevejledning

CVR-nummer​: 42675989

phone_footer  +45 2612 0485 og +45 5365 3393

mail_footer  info@cn-steel.dk

Kontakt

Åbningstider:
Mandag – fredag: 08.00 – 16.00

Der​ tages forbehold for eventuelle ændringer.

Telefontider​:

Mandag – fredag: 07.00 – 16.30

Henvendelser uden for åbningstider bedes sendes til info@cn-steel.dk.

© 2022 CN STEEL ApS. Alle rettigheder forbeholdes. Følg os på Facebook.