Har du fået helt særlige idéer til stålkonstruktioner, eller har du behov hor hjælp til produktionen? Så er du landet det rette sted. Hos CN STEEL ApS hjælper vi gerne med at realisere dine behov. Vores virksomhed er beliggende i Hedensted, men vi kører gerne ud til kunder i Vejle, Kolding, Horsens, Odense, Aarhus og omegn.

Vi er et smedeværksted med dygtige, fagudlærte medarbejdere, der gør en dyd ud af det håndværksmæssige og ikke mindst æstetikken. Vi har med tiden fremstillet mange forskellige stålkonstruktioner i både rustfri og Sort jern. 

Har du brug for kyndige hænder til at producere din stålkonstruktion, så skal du ikke tøve med at tage kontakt til os.
​Vi klarer også selve tegnearbejdet, så har du ønske om en konstruktion men kun i skitse eller tanker så ring til os så sætte vi liv i det.

Vi tilbyder:

  • Interne opbygninger i industrien: repos, produktions tilbehør rammer, stel mv.
  • Standere til tavler, teknisk udstyr mv.
  • Rammer og stel til opbygning af tekniske anlæg
  • Fuld eller delproduktion af komponenter eller maskiner
  • Design og innovation
  • Efterfølgende montage

Realisér dine drømme med vores hjælp

Hvis du ikke selv har erfaring med stål- og konstruktionsarbejde, er det altid en god idé at hyre en professionel. Har du desuden svært ved at tilrettelægge eller igangsætte idéfasen, så er det også her, du skal bruge os. Vores mange år i branchen har givet os de rette kompetencer til at finde på optimale løsninger og idéer til stålkonstruktioner.

Du skal ikke være nervøs for at sende dit materiale eller dine halvfærdige idéer til os uden en endelig løsning. Vi fremstiller næsten alt i stål og lader os aldrig begrænse.

Vi hjælper r med professionel vejledning, tegning og udføring af projekter. Vi er kvalitetsbevidste og giver gerne et uforpligtende tilbud, inden vi går i gang med vores projekter. Har du brug for vores hjælp, hører vi meget gerne fra dig. Vi kan blandt andet hjælpe med ​Stålkonstruktioner​, svejsearbejde og mandskabsudljning.

Skal vi lave stålkonstruktioner for dig?

Hvis du har yderligere spørgsmål til vores arbejde, kompetencer, materialer eller priser, er du mere end velkommen til at kontakte os. Måske er du allerede overbevist om, at vi skal lave din næste stålkonstruktion? I så fald hører vi meget gerne fra dig.

Ring på telefon +45 5365 3393 eller skriv en e-mail til info@cn-steel.dk.​

Ring og få et godt tilbud

Fortæl mig om din opgave, så giver jeg et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

... eller udfyld formularen​

– så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 1-3 hverdage.

Specialiserede løsninger

Vi tilbyder specialkonstruktioner efter dine ønsker og anvisninger

For os er det vigtigt at kunne imødekomme vores kunders ønsker til moderne stålkonstruktioner i vores smedeværksted. Derfor laver vi som sagt også specialkonstruktioner alt afhængig af dine behov og ønsker. Vi er din kvalitetsbevidste samarbejdspartner inden for sortstål og rustfaststål.

CN STEEL ApS

Bredalvej 61B, 8722 Hedensted​

Klik her for rutevejledning

CVR-nummer​: 42675989

phone_footer  +45 5365 3393

mail_footer  info@cn-steel.dk

Kontakt

Åbningstider:
Mandag – fredag: 08.00 – 16.00

Der​ tages forbehold for eventuelle ændringer.

Telefontider​:

Mandag – fredag: 07.00 – 16.30

Henvendelser uden for åbningstider bedes sendes til info@cn-steel.dk.

© 2022 CN STEEL ApS. Alle rettigheder forbeholdes. Følg os på Facebook.